Nagyrédei Chardonnay

TENGER GYÜMÖLCSEI

    

   HOZZÁVALÓK
  • 40 dkg rövid csőtészta vagy 40 dkg makaróni
  • 40 dkg vegyes, mélyhűtött tenger gyümölcsei
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 fej finomra vágott vöröshagyma
  • 2 gerezd finomra vágott fokhagyma
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 40 dkg konzervparadicsom
  • 1 csipet kristálycukor
  • 2 evőkanál friss, apróra vágott zöldfűszer
  • ízlés szerint bors
  • ízlés szerint só
 ELKÉSZÍTÉS

Nagy serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olajat, beletesszük a vöröshagymát a fokhagymával együtt, és 5 perc alatt üvegesre pároljuk.

Felöntjük a borral, és felforraljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot a levével együtt, a csipetnyi cukrot, a felaprított zöldfűszereket (például petrezselymet, oregánót vagy majoránnát), sóval, borssal ízesítjük, majd 15-20 percig lassú tűzön főzzük.

Ezalatt forrásban lévő sós vízbe téve 10-12 perc alatt (vagy a csomagoláson található utasítást követve) megfőzzük a tésztát. Leszűrjük, és visszatesszük a lábosba. Meglocsoljuk a maradék olajjal, és beleforgatjuk.

A tenger gyümölcseit a paradicsommártásba tesszük, és lassú tűzön, 3-4 perc alatt átforrósítjuk. A tészta tetejére halmozva tálaljuk

Termékeink megtalálhatóak:

Mintaboltunk mind viszonteladó partnereinket, mind lakossági vásárlóinkat szeretettel várjuk.
     

 

© 2017 "Nagyrédei Szőlők" Borforgalmazó Kft. Minden jog fenntartva.

Please publish modules in offcanvas position.