Nagyrédei Cabernet Franc

NYÁRSONSÜLT MARHAHÚS

 

 HOZZÁVALÓK
  • 100 dkg kockára vágott marhahús, vagy 100 dkg kockára vágott bárányhús
  • 4 evőkanál extraszűz olívaolaj
  • 12 szem gyöngyhagyma, vagy 12 szem apró szemű vöröshagyma
  • 12 db apró szemű paradicsom, vagy 12 db koktélparadicsom
  • 2 nagyobb kimagozott, darabolt piros húsú paprika, vagy  2 nagyobb kimagozott, darabolt sárga húsú kaliforniai paprika
  • ízlés szerint frissen őrölt bors
  • ízlés szerint só
ELKÉSZÍTÉS

A grillsütőt bemelegítjük. A húst a hagymával, a színes paprikával és a paradicsommal felváltva nyársra húzzuk. Sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk az olajjal.

A nyársakat a hőforrástól körülbelül 10-15 centiméterre, 10-15 percre betoljuk a grillsütőbe, hogy a hús átsüljön.

Forrón tálaljuk.

Termékeink megtalálhatóak:

Mintaboltunk mind viszonteladó partnereinket, mind lakossági vásárlóinkat szeretettel várjuk.
     

 

© 2017 "Nagyrédei Szőlők" Borforgalmazó Kft. Minden jog fenntartva.

Please publish modules in offcanvas position.